Peru,  Utan land

23:e feb: doh! självmedicinering 4 alles

drog ut på promenaden imorse med samma glädje som igår. kom dock tillbaka med kanske en urinvägsinfektion. borde ha blivit förvarnad av att jag kissat triljarders gånger inatt, men är ju en kisslisa i vanliga fall också så.. skyller på havet! apotekgubben (vi är lätt hans bästa kunder!) hade inte öppnat än när kärleken löpte dit, så tog en Ipren av han och dricker vatten like hell. har pepprat vattnet med lime också så ger mig själv ett par timmar, den ska svidet vara borta.

änt de re ena så äre re andra, sa kärringa som blödde näsblod..

men matte är glad; han kissar stående och kan numera fisa utan problem. kul för han!

kul att detta blivit en sjukupdate, men klockan är vara förmiddag här än. allt kan hända! :) jag är vid gott mod!

två liter vatten o fem lime senare:
okej, läget är under kontroll! lunch avklarad, hittat en ny svensk bok o…
…mooot stranden! happy

okej, boken är utläst. hur ska jag få med mig lektyr för 8 dagar på en segelbåt? blir spännande! men dagen på stranden har inte varit särskilt spännande (men såklart överhärlig). vågade inte bada, men kisserian verkar bättre nu. ingen fara på taket (eller i njuren).

imorn blir det andra bullar. vi har hyrt surfbrädor!!! hahahaha. jag bad om en som flyter bra så får nog ett halvt skepp levererat. mattes var rätt cool. men hur ballt är det inte med våtdräkt?! första gången jag har en på mig, och känner mig inte överfrän direkt. detta blir spännande!

2 kommentarer

  • Fiskmåsen

    Grattis på namnsdagen Mattias (24 Feb) och hoppas du är pigg då ditt kravel… Ha det så bra…..Hoppas ni har det varmt och skönt för här var det -25 grader i morse…… Puss och Kram…

  • mamming

    Ganska klassiskt med uvi när man badar i pool. Om det inte ger sig med citron eller lime vatten inom ett par dagar, måste du fixa antibiotika. Skönt att Tias mår bättre. Hälsa och gratta på namnsdagen. Hoppas ni båda är fit for fight snart igen. Puss, puss.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: