Utan land

manadsbokslut

eftersom vi formodligen kommer vara lite isolerade efter att vi tagit oss ut till galapagos (nagot som kommer ta ett dygn eller tre, lite beroende pa hur smidigt resan gar och nar flygen gar fran Guayaquil – som ska vara storsta staden i Ecuador) sa korde vi manadsbokslut redan nu.

kan konstatera att vi fortfarande ligger bra till med peniningar. vi har brant ca 7 000:- var denna manad, och da ingar machu picchu och nazca (som val ar de tva “dyra” sakerna vi gjort). helt ok, aven om man latt skulle kunna branna mindre (inte superdyrt i peru..). att vi ror pa oss mycket bidrar en del, sa med det kommer centralamerika forhoppningsvis bli en skon drom for planboken.

dock kommer definitivt inte galapagos bli det (raknar med ca 10 000 for det trippen, pa typ 8-10 dagar). usch! vad hemskt det ar, men misstanker att det kommer bli en upplevelse av stooora matt. typ la senda verde, blandat med vattenfallen i iguazu (fast utan vattenfall, med hav&oar istallet). smakar det sa kostar det..

pa det stora hela ser det alltsa helt ok ut, sa ingen oro for att vi ska behova posta oss sjalva hem med ett fraktfartyg eller nagot! och malet ar sjalvklart att vi ska ha buffertpengar nar vi kommer hem.

pa tal om att komma hem; schilis ar hemma fran indien! jiho! dagens skype var sa fantastisk, och om 12 veckor nar det ar studentdags – da kommer vi hem!

 

och pa tal om galapagos, vi surfar pa sista minuten resor som bara den. laste om en tur som ar valdigt hyggliga med aktiviteterna:

Activities included on this day: swimming, snorkeling, walking and jogging.
Activities NO included on this day, but you can do it extra. Sport fishing, scuba diving, surfing and camping.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: