Ecuador,  Utan land

estamos en galapagos!!!

vi är på galapagos!! det är helt sjukt. man känner verkligen Darwins sjäääl här ;)

men, so far är det helt fantastiskt! har träffat pelikaner, fiskmåsar (ska finnas med blåa fötter här!), flugor, krabbor o ödlor (såklart). det är extremt fina färger överallt var det första som slog mig när vi landade. känns lite tarvligt dock att skriva att vi landade.. flyg rimmar inte så bra överens med naturskönheten och behovet av skydd. de 100 dollarsen de tar i avgift för att man ska få gå i land är väl värt och jag hoppas de går till rätt saker!

bussturen in till lilla staden puerto ayora på ön santa Cruz (vi landade på lilla grann-ön baltra) var bara den lite spektakulär på sitt sätt. kan bara föreställa mig hur de kommande 8 dagarna på en båt kommer bli.. pirrar i njurtrakten kan erkännas.

dagens plus: skypekonferens med Dahlen sr och jr. hej stig!

dagens nervös: när vi tagit ut dollar till turen. att andra omkring med en halvmeter pengar gör en lite stissig, men nu har vi biljetten till turen och allt som fattas är cyklop! och Mary!

dagens fråga: finns det huskurer mot sjösjuka? jag blir yr av att se mig i en spegel som vinglar lite, så är nog tur vi har piller med oss. mardröm om de inte hjälper.. får väl jämna ut det med rom annars.

2 kommentarer

  • mamming

    Vilken utsikt från hängmattan! Tyckte jag såg ” Fiskmåsen” också. Todde han va i Smebacken ;) Var försiktiga i båten,,,använd flytväst ;) Grämer mig att jag glömde skypen ikväll. Gipset borta. Snart dags för andra foten. Puss och kram. Kärlek!!!

  • Damian

    Det ser helt utrolig ut Rebecca. Haaper du koser deg masse, har sett paa mange av bloggene dine og det ser skikkelig goy ut! Det er viktig aa reise og oppleve saa mye man kan i livet :D Stor klem fra Damian (ex-Findexa) :)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: