Ecuador,  Utan land

la tarde/noche en guayaquil

vi knatade andra hållet efter bryggan/strandpromenaden efter siestan. sprang rakt in i ett event för djur med deathmetal. kul med en samling rockers! knatade vidare upp i konstnärskvarteren och förundrades över att det kändes lite som i Paris. väl uppe var vi varma (det är över 35 grader o fuktigt som tusan) och vile belöna oss me en kall. gick in på en piratbar nästan på toppen, som inte serverad alkohol! söndagar här är tydligen helt alkoholfria. fint, men inte när man är på semester! har nog aldrig varit så sugen på öl..

på vägen ner frågade vi flera om de struntade i söndagar, men icke. ett helt fotbollslag satt i backen ner med en back öl och fnissade år vår desperation. vi ville inte snika så snek vidare.

matade koi-fiskar (och delade med mig av fiskmaten jag köpt till en liten tjej som plockade tappad mat på backen – moder teresa där..) och strosade tillbaka. och, en öppen bar under en bro där två turister satt med öl. LYCKA

när vi fick den var vi rädda att det skulle vara alkoholfritt, men icke. mumma!

nu har vi köpt frukost och sett över tillgängliga pengar. när du läser det här är vi med största säkerhet på planet! jiho!

Håkan, ett restips: åk inte till Ecuador en söndag utan egen gottepåse :)

(beklagar bilddubletter och upprepar att jag haaatar wordpress-appen. crashar alltid o sen fuckar bilderna.. detta ar tagit nästan 44 min, så nu njuter vi!)

2 kommentarer

  • Fiskmåsen

    Där kan ni inte stanna, vafan får man ingen pilsner då är det inget att ha..Jag har fått 2 vykort..Nu ska jag hem och sova klockan är 05.10.. Ha det bra.. Puss och kram….

  • mamming

    Vill åka dit oavsett dag. Ser så fantastiskt ut. Ha det nu så bra på Galapagos. Väntar på mer texter och bilder. Puss o kram.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: