Ecuador,  Utan land

no es barato…

det är inte billigt här, vilket iofs inte kom väldigt oväntat. det ilar lite i själen, men vi har vart ekonomiska i den mån det går. ätit soppa på ett klassiskt hål i väggen och aktivitetat gratis i väntan på morgondagens avfärd. Mattias droppade tom att köpa cigaretter (men ångrade sig snabbt tyvärr).

kollat in nationalparken och vandrat runt i heela stan. träffade en säl! eller ett sjölejon.. hur vet man skillanden?

lyckades också få typ 15 bett inom loppet av en minut när vi smög oss in i träskigt skogsbryn. lärde mig att myggor på ekvatorn är hungriga! efter någon dag på båten kommer vi korsa ekvatorn! det förtjänar nästan en tattis sen.

annars har vi unnat oss en öl och tittat på jagande pelikaner i skymningen. och svettats!! jäklar i min låda vad det är varmt och fuktigt, samt helt vindstilla. hoppas vi acklimatiserar oss snart!

håll tummarna för att jag får träffa en pingvin snart!

4 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: