Ecuador,  Utan land

7:e mars: leaving golondrina…

ja, inte var det skoj att gå upp tidigt idag! såklart mådde jag bättre än matte, men båda bet ihop och sen var det bara att trekka loss på south plazas Island. mycket land iguanas och fågglar, och en fin koloni med sjölejon. riktigt skön temperatur för en gångs skull också. gott!

inte lika gott att de var sista aktiviteten..

sorgligt att säga hejdå till alla.. men ska återförenas med två redan ikväll! vino & miguel. tills dess ska vi bara göra absolut iiiingenting.

och bilder, ja vi har maaassa bättre på varenda leguan – men helt enkelt finns ingen energi för att ordna med det. beklagar! det blir en drös foton publicerade när ni minst anar det.

allt är bra och vi är lyckliga. saknar er!! puss&kram

En kommentar

  • mamming

    Älskade ungdomar.
    Sitter som ett barn på julafton som fått en hel drös med julklappar och bara njuter av text och bilder från er. Önskar såå innerligt att vi kunde vara med men med lite inlevelse så är iaf. jag med på resan. Tänk så mycket vi har att se fram emot,,,alla bilder och intryck som ni inte kan förmedla här.
    Här är allt likt sig förutom att jag har lagt in en hårdsatsning på beach 2011 och på 3 veckor har 6 cm försvunnit där jag en gång hade en midja. Fortsätter det så här, kommer ni kanske att kunna blåsa omkull mig med en fjärt i juni.
    Hoppas ni får vara friska, för det känns som det finns en hel del kvar att upptäcka over there. Bruna har ni blivit också. Ha det så bra och var rädd om er. Puss o kram från mamming.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: