Ecuador,  Utan land

C A R N E V A L

det som igår skulle bli en öl med typ vino och någon till blev ett hejdundrans galej! fler och fler kom och tillslut var vi hela kärnan av de bästa från båten (men inte de som var med i början tyvärr). det var ölbongs i baren och skrattattacker. fränt också att folk cyklade hela vägen in på discot.

vi stod utanför och svalkade oss när två belgiska tjejer rusade in i oss och meddelade att det var karnevalfest på en gata typ utanför stan i ett av de fattigaste områdena. de hade varit med och organiserat det så det skulle finnas öl & dj vilke snabbt avgjorde saken; vi alla hoppade på en pick-up som körde iväg med oss.

landade mitt i en gatufest! salsadansade överallt och helt fantastisk stämning. var bara att acceptera att folk hällde vatten över en heeela tiden. konstant genomblöt och dansande under gatlamporna, vilken succé! jag var den första som blev genomblöt och blev adopterad av en kille som var superduktig på att lära ut massa mer steg. han körde kurs med matte också! söta söta dom.

det var bland det bästa ever! kändes som man var på ett kalas i rio de janerios slum, fast inte på något läskigt sätt – bra på ett helt fantastiskt fritt&välkommet sätt. det var bara att köra loss! lite som en musikvideo, och gaaalet skoj.

dagen idag har vi sett jättesköldpaddorna på Darwin center och hängt med vino och kollat på Champions leauge.

imorn turtle Bay! som jag gillar livet!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: