Ecuador,  Utan land

13:e mars: från riobamba, via banos, till quito

haaaatar wordpressappen! krasch, igen – och heeeela dagens inlägg försvann! bästa någonsin med massa funderingar (är jag verkligen färdig med juridiken?) och fräna observationer (hur kommer det sig att riobamba är kameltårnas favvisstad?).

känner att silvermånpussar från latorps hjälper i denna misär. får jag energi blir det att skriva om, sålänge nöjer vi oss med att konstatera att vi är framme i Quito efter omläggningar av planer. hostel the secret garden är topp! terass & snart serveras middag. tur, eftersom vi inte ätit annat än frukost.. vilken dag!

okej, middag fick upp oss! ska försöka recapa lite – men utan särskild finess eller finish. beklagar det!

vi tog en buss till banos efter frukost. framme vid 11 och första anblicken var ÅH. staden ligger just vid en aktiv vulkan och är ett av Ecuadors huvudmål för turister. massa att göra i aktivitetsväg; downhill biking, klättring, trekking, hot springs, vattenfall etc.

dock var den djungeln man besöker från banos bara ”secondary”, och vi önskar primary. eller, vi&vi.. jag var från början inställd på att ta en för laget här, men när killen på turkontoret berättade att man kan se rosa floddelfiner var jag all game!! problemet var att då var vi i fel stad..

beslutet om att lämna denna vackra plats var svårt, men togs snabbt. vi får helt enkelt åka tillbaka en annan gång. ser redan fram emot det! resultatet blev en 5 h tur till Quito, med förhoppning om att relativt enkelt kunna boka turen härifrån.

ja, det här blev ju inte så skoj… tusan! vet att jag hade något snitsigt (eller snittsnitt) eller fränt – men allt dravel med appen stjäl min kreativitet!

jo, en sak!
är det inte konstigt att våra väskor blir mindre fulla för var gång vi packar dem? vad händer? har vi:
– blivit kingar på att packa?
– blivit med färre saker?
– blivit med mindre saker?
– tappat bort något som vi glömt av?
– blivit med större väska? (tänjs ryggsäckar?)

mysterium it is, särskilt eftersom vi har en tendens att köpa små saker lite här och där. tänkte köpa en stor pokal till jossi&andreas som ska bli fru och man – men insåg iaf begränsningen på packningen där. ni finns med i tankarna finaste tu!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: