Ecuador,  Utan land

buenos noches quito!

till trots, vi har lyckats tjyva oss varsin öl (fast det är söndag!) och sitter och tittat ut över en stad som somnar/vaknar – beroende på hur man vill se på saken.

har tänkt mycket på vad jag egentligen vill bli när jag blir stor idag. lyssnade på Jens Lapidus sommarprat från 2008 och efter hans ord om varför han valde yrket försvarsadvokat (efter år som affärsjurist) fick jag mig en skjuts. jag gillar verkligen ekonomin, kanske har jag rent utav fallenhet för det. frågan jag nu ställer mig är om jag kommer känna mig tillfreds med att spåra differenser, rapportera resultat och upprätta balanser? det GER mig ingenting extra själsligt (förutom det faktum att jag verkligen finner det fascinerande, spännande och extremt tillfredsställande). kan jag bli en pärla som tex revisor, och behålla mig human och bidra? jag är ju inte någon särskild talang på muntlig framställan, men en jävel på problemlösning. jag vill så gärna ge någonting, utöver proffessionalism. åh, världen – ge mig vishet!

2 kommentarer

 • mamming

  Ingen panik med yrkesvalet nu. Det är långt kvar tills du blir stor. Njut av det “lilla vuxenlivet”. Lev och ha kul! Älskar dig!

 • Madeleine

  Kanske är svaret på dina funderingar: ideellt arbete.

  Tänk om man vore hälften så modig som du!

  Tänker på er.

  Kram, M!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: