Ecuador,  Utan land

jiho! ut i djungeln ska vi!

en suuperfrukost på hostelets terass imorse var guld. wifi, frukter och läsa bloggar – me like! Mattias rökte tre cigggaretter och drack lika många koppar kaffe – he like!

sen började vi turista lite för tidigt. vi är morgonpigga jeflar så fick gå ett varv runt gamla stan och kika lite. hittade en kameraaffär och jag är säker nu, måste köpa mig en egen ordentligt kamera! tycker det är så skoj att ta kort och hatar att låna mattes hela tiden. någon som har en Canon av någon typ till salu?? begagnad o lite kantstött gör int’ nå, huvudsaken det är en Canon så vi kan nyttja stordriftsfördelarna med att ha samma typ.

shoppade loss också! hittade äntligen ett par ok svarta leggings utan strass eller “sexiga” dumt placerade hål. glad!

shopping nr två blev djungelturen. för 200 dollars får vi ta oss till lago agria inatt med public buss och bli upphämtade där för fyra dagar i the cuyabeno reserve. om vi har tur får vi se anakonda; otur skulle jag vilja säga! kul med äckliga insekter och utan el.. precis som jag gillar det! :) hon vi köpte av nu sa att vi förmodligen inte kommer se delfinerna – vid den här tiden är de längre in i amazonas. om det är högt vatten KAN vi ha tur!! jag lever på hoppet! och att vi ska fiska pirajor! moaahaha. det är iaf fair game, de kan äta mig också. kanske lektionen i hur man överlever med hjälp av djungeln också kan komma till nytta någon gång?

2 kommentarer

  • mamming

    Låter härligt samtidigt som det låter skrämmande. Ja, va ska man säga? Var rädd om er!! Kärlek i massor!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: