jiho! ut i djungeln ska vi!

en suuperfrukost på hostelets terass imorse var guld. wifi, frukter och läsa bloggar – me like! Mattias rökte tre cigggaretter och drack lika många koppar kaffe – he like!

sen började vi turista lite för tidigt. vi är morgonpigga jeflar så fick gå ett varv runt gamla stan och kika lite. hittade en kameraaffär och jag är säker nu, måste köpa mig en egen ordentligt kamera! tycker det är så skoj att ta kort och hatar att låna mattes hela tiden. någon som har en Canon av någon typ till salu?? begagnad o lite kantstött gör int’ nå, huvudsaken det är en Canon så vi kan nyttja stordriftsfördelarna med att ha samma typ.

shoppade loss också! hittade äntligen ett par ok svarta leggings utan strass eller ”sexiga” dumt placerade hål. glad!

shopping nr två blev djungelturen. för 200 dollars får vi ta oss till lago agria inatt med public buss och bli upphämtade där för fyra dagar i the cuyabeno reserve. om vi har tur får vi se anakonda; otur skulle jag vilja säga! kul med äckliga insekter och utan el.. precis som jag gillar det! :) hon vi köpte av nu sa att vi förmodligen inte kommer se delfinerna – vid den här tiden är de längre in i amazonas. om det är högt vatten KAN vi ha tur!! jag lever på hoppet! och att vi ska fiska pirajor! moaahaha. det är iaf fair game, de kan äta mig också. kanske lektionen i hur man överlever med hjälp av djungeln också kan komma till nytta någon gång?

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.