Ecuador,  Utan land

hej’rå wifi på en stund!

då ska vi bara äta middag och sen vid kl 22 bege oss till nedervåningen för skjuts till nattbussen. det är tamejfan (befogad svordom!) svinakallt så fort solen försvinner! det betyder att jag nu bytt om från shorts, leggings, linne och småkofta till underställ, långbyxor, tjock-klänningen, långärmat och jackan. för att inte frysa inatt har jag också packat filten i handbagaget. det vore väl själva fn om det inte ska fungera..

resterande biten av dagen har vi turistat på “nya” sidan av stan. kollat in ett cirkelrunt köpcentra, alla parker och hiltonhotellet. kollade av vad flygen till Panama kostar i nästa vecka (HUA) och räknade kameltår. det är chockerande vad många man hittar när man kollar!

kom på en sak jag skrev i inlägget som försvann nu; en liten utläggning om att saker som hade fått en att stirra sig skelögd hemma får knappt en att höja på ögonbrynen nu. till exempel har vi stött på en värdetransport med hål i taket där en man med kulspruta stod redo att avfyra. eller vad sägs om två fastbundna getter på taket av lastbilshytten i farten?

eller, har jag publicerat detta redan? gosh, nu ser vi vad för mycket semester gör med en!

iaf, resten av veckan är vi i amazonas och icke kontaktbara. mansan, får jag en piraja ska jag ta med en tand hem! :)

puss&kram!!

ps. jag vann två omgångar av scrabble!! wow! mot en dyselektriker som inte kan engelska.

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: