Äventyr,  Panama,  Utan land

22:e mars: P A N A M À C I T Y

sista morgonen i cotopaxi innan taxin kom präglades av mer texas hold em och lättnad över att Mattias hade blivit myyycket bättre under natten. vi hängde på terassen tills pick-up:en körde upp på gården och vi lastade på våra saker och sa hej då till alla och bumpade iväg mot quitos flygplats.

landade utan fadäser i Panama city vid 18.00. såg kanalen från flygfönstret! upplevde att taxichaufförer är mycket mer nonchalanta här, men kom tryggt fram till hotellet latino där vi visste att Daniel och matilda skulle vara. lämnade en banan på deras dörr och hoppade in i duschen. då kom dom!!! wiho!!

så kvällen blev recapande och lite småplanerade om vad vi ska göra. jag ska vara deras Frida nu och styra upp lite :) reseledarn!

20110323-081910.jpg

20110323-081919.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: