bull i underlandet och den om att bli spådd i tatueringar

dagens mission var att leta reda på en Alice i underlandet trädgård som ska ligga i närheten uppe på bergen. tog bilen och susade iväg. kan meddela att en Nissan almera är lite för låg för att roada runt på bergsflanker och grusvägar.. hittade till trädgården och fnittrade lite åt att den inte var minsta som Alices. men, de ska ha för att de har varit sjukt kreativa! det var blomkrukor med glasögon, kassapparater som blomkrukor och vinglande stigar. jag o Mattias mötte en tant som kallade mig för luna och spådde oss i våra tatueringar. skum, men söt!

nästa anhalt var en mirador, och där jävlar fick vi sätta almeran på prov. vi fick tom gå sista biten.. kom upp till sista anhalten på en canopy tour (zip line) och tittade på när de preppade den för dagens äventyrslystna gäster. hur fin utsikt som helst och det enda som saknades var ett par monkeys..

nu har vi haft vår andra grillfest! oxfilé, sallad, ost och guacamole. mmmmmm

det går ingen nöd på oss inte! nu ska vi bodyrafta i floden.

puss&kram

20110328-143911.jpg

20110328-143921.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.