Panama,  Utan land

den om att aprilskämta sig själv..

natten har varit jävlig för mig. det har kliat like hell överallt. har skrapat upp mina anklar, rivit sönder armbågarna och blivit galen av att inte kunnat somna. svettats och förbannats, men intalat mig själv att ta det lungt – jag vill inte vara på någon annan plats i heeeela världen (vilket inte var sant). myggorna dödade mig, värmen gjorde mig slak och jag själv gjorde mig till en klimatta. raffs raffs

lösningen blev att ta regelbundna duschar (fast att vi är på reservtanken och det inte väntas komma mer regnvatten på ett tag) och linda våta handdukar runt benen.

väl uppe på bryggan igen imorse frågar lillpatte varför vi inte använt myggnätet?

vafalls!! varför har jag i min enfald inte sett det? särskilt som det hänger rätt ovanför våra huvuden…

väl vid frukosten frågar lillpatte igen varför vi inte satt på fläkten?

VAFALLS!

jag får helt enkelt skylla mig själv.

nya tag och ut på tur! puss&kram

(och grattis igen aprilskämtet pappa Håkan! kul att de simmat över med vykort åt dig lagom till stora dan)

Lämna ett svar

%d