Panama,  Utan land

det regnar i bocas.. och historien om vad man gör då

åkte från vår lilla ö tillbaka till huvudön och stan bocas del toro, i skärgården bocas del toro, i provinsen bocas del toro. vi har alltså varit i bocas del toro hela tiden, men inte i stan med samma namn. men regn kräver underhållning, så vad gör man då?

tittar ut från altanen på hostelet och begrundar om man ska gå och göra några check på to do listan. lämna in tvätt kanske? eller köpa flipflops? kanske tom nya bikinitrosor?

den som lever får se.. spänningen stiger! haha (men vi har i alla fall full wifi ett par dagar nu, och imorn fyller snärta år!!)

20110407-122732.jpg

20110407-122809.jpg

2 kommentarer

  • Fiskmåsen

    Den såg fin ut (ölen), ska hem och ta en kall för det är ju fredag för en annan, kan bli en liten wirre också det är jag värd efter en hård vecka (Hi Hi Hi Hi) Här börjar det bli vår snön är snart borta och det är 10-12 grader på dagarna.. Ha det bra och sköt om er, Puss och Kram…..

  • mamming

    Hej. Vi efterlyser mera bilder. Amanda tycker att det är för lite bilder. Idag har vi 20 grader varmt och vindstilla. Bara solen som saknas. Känner att sommaren snart är här. Ha det bra och var rädd om er. Puss och kram!!!

Lämna ett svar

%d