Äventyr,  Costa Rica,  Utan land

glädjen som uppstår efter en lyckad operation!

jag är ganska fesig när man kommer till saker som rör att karva i andra folk. särskilt folk jag gillar, vilket råkar vara fallet med täleken.

vi var sjukt effektiva imorse och rev igenom så mycket praktiska saker (ordnade tvätten, lämnade igen cyklarna, åt nyttig frukost för en gångs skull, postade sex vykort till håkan och ett varsitt till mina två morfrar, köpte bussbiljetter) innan vi gick till playan.

väl där hoppade vi i vanliga poolen. vattnet stod väääldigt lågt så Mattias skulle leta reda på den andra poolen som är lite längre ut. två “AJ!” senare linkar han tillbaka med massa taggar i fötterna. snopet! jävlarns sjöborre!

bara att ta sig tillbaka. jag insisterade på att vi skulle till doktorn, men bland annat hand intygade att de inte är giftiga.

då fick vi leka doktor själva istället. med multiverktyget från wurth, en nål och en pincett lyckades jag ta ut allihopa (tror vi). en var ganska stor (nästan en cm), men de andra var väldigt små. den stora var läskigast och göttigast att få ut.

sårrengöring, tops doppad i rom, plåster och mycket mod åstadkom detta underverk. sjukt nöjd med mig själv att jag blir bättre och bättre på att handskas med detta.

nu? lunch och fotboll, sen prövar vi beachen igen.

gårdagens pinsamma situation:
när jag klev in på en nerbajsad toa och inte märkte det förrän jag tatt av mig byssera. bara att sätta på dem igen, så var inne en liten stund. som lade upp det för gårdagens dilemma..

gårdagens dilemma:
vad säger man till mannen som står utanför och väntar på en ledig toalett för att försäkra honom om att det inte är undertecknad som bajat ner den?

gårdagens förvåning:
att mannen som väntat på en ledig toalett bara går in på den nerbajade toan, spolar och kör. kredd åt han!

20110420-124209.jpg

20110420-111134.jpg

20110420-111128.jpg

3 kommentarer

  • mamming

    Du kanske skulle blivit doktor iaf ;) Bra jobbat älskling. Försök att hålla såren så rena som möjligt så det inte blir infektion. Var rädd om er. Puss och kram. LOVE!

  • Maria

    Ni verkar ha det kul :-) ibland undrar man om ni kommer hem hela …när ni är både nagel lösa, stickor, galna hästar mm Ta väl hand om er…här i smb är det underbart sol och vitsipporna blommar kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: