Nicaragua,  Utan land

10:e maj: sista dagen i paradiset

Jag vaknade på betydligt högre energinivå morgonen efter. 12 h sömn gör ofta susen! Mattias vaknade inte i fullt samma goda form, vilket kan skyllas på att han kvällen innan lättade sin packning genom att tömma tomflaskan.

Pangasen över till Big Corn gick halv sju, och väl över vid flygplatsen fanns det bara en stol ledig på morgonplanet till Managua. Jaha.. Fick garantier att eftermiddagsplanet skulle rymma oss och så plötsligt hade vi flera timmar att spendera på valfritt vis. En kille närmade sig oss och frågade om vi var svenskar, vilket förvånade oss då han och hans tjej hade pratat spanska med varandra. Men vi blev glada och de verkade trevliga, så gemensamt for vi ner till picnic spot. Det visade sig bra en fantastisk strand och timmarna där förflöt fantastiskt fint i gott sällskap. David var från Stockholm men hade inte bott i Sverige sedan han var 20 (13 år sedan). Flyttade till Mexico och lärde ut engelska, flyttade till Managua och började jobba med HR på Latinamerikagruppen. Träffade kanadensiskan Alejandra som har rötter i Mexico, och nu i juni flyttar de tillsammans till Stockholm. Vissas livshistoria är så spännande! Jag vill också! Jag håller på :)

När planet landade sa vi hej då och önskade varandra lycka till. Fina folks!

Lämna ett svar

%d