Mexico,  Utan land

Resterande delen av torsdagen

Just ja, torsdagen fortsatte med att vi hoppade på en turistbuss. Vi fick se allt. Lyx, kultur, börsen, lotterihuset, skog, park, nöjesfält, zoo (de har en panda, måste dit på riktigt imorn!), alla rondeller med monument (kopior, eller replikor snarare, från Madrid och alla möjliga män på hästar) och varenda vrå av centralare delarna av staden.

Faktiskt, töntvarningen till trots, riktigt bra spenderade timmar. Skönt att äntligen slippa gå supermycket och bara få allt serverat. Nu har vi det upplagt för fortsatt utforskning av staden eftersom vi vet vart vi vill gå.

Avslutade med att ta en soppa till middag på ett av de äldsta cafeerna (1912) till middag och njuta av runda män med olika former av gitarrer som underhöll. Gick på en sidogata och köpte massa bilder och kom på att vi ska gå på fincha libre (mexicans wrestling) imorgon kväll.

Min soppa höll på att välta en tjej! Servitörn och servitrisen (i 50-tals diner-dress och världens största rosett i håret) fibblade mer min soppa och hällde först halva på golvet. De torkade inte upp, och en tjej som svirade förbi i höga klackar slog nästan omkull sig. Som det kan gå..

Sen gick vi tillbaka till Pizza n’ Love (favvisbaren) och tjoade med servitrisen som att vi kände varandra. Unnade oss ett skratt och en öl innan vi efter 12 h på vift begav oss hemåt för sängen.

Mattias leker fotograf på franska balkongen i kallingar och jag turbo-bloggar för att komma ifatt.

Ser redan fram emot imorgon!! Hoppas pandan är glad.

20110603-104130.jpg

20110603-104135.jpg

Bilderna är gelatinkubbar och en omelette till frukost. Jag rörde inte gelatinet. Fy fan. Men omeletten var go!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: