Utan land

Fittafatjulgran!!!

Jag ringde morgonpasset sommar och skulle vinna peace&love-biljetter. De får tag på en tjej, då ska de ha en kille istället. Eftersom jag vet att det var Bert den siste oskulden (jag klarade en filmfråga skitfort) så ger jag bara min plats i telefonkön till Mattias.

Dåligt beslut!!! Han får chansa mot tjejen som tävlar om påståenden gäller Diego eller Emma Knyckare. Sista är jag säker på är Knyckare och MIMAR MIMAR MIMAR att det ÄR hon.

Men Mattias freestylar och säger “Det är du!”.
“Vem?”, svarar Diego.
“Du, Diego”

Fel fel fel!

Fan!

Annars hade vi haft två biljetter nu.. Men men, hoppas hon får skoj med sina biljetter i alla fall! Fan.

En kommentar

  • beccus

    Det är helt otroligt. Grattis!! Var ska ni bo? Om ni kan tänka er att bo i Ludvika är ju morfars lägenhet ledig. Wops,,,,det är den ju inte. Nathalie har fått jobb i Falun hos Tatte och ska bo i Morfars lägenhet. Hon åker imorgon. Ha det bra. Puss och kram.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: