Utan land

28:e, kl 19.40: Välkomna till fred&kärlek!!

Efter en mysig förmiddag i Sme med altansittning med bröder och Graaf jr+sr, tandemhäng i hängmattan med 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann samt en lunch i hannen körde bästa mamma Kerstin oss till Borlänge. Ett stopp på Coop för inhandling av punköl senare anlände vi i kön till armbanden. Det gick fort.

Kön till ingången till campingen gick inte lika fort. En timme gick, en halvtimme till och sen.. Inne! Woop wooop! Innan vi hörde att det var kö för att sätta upp tälten. Whaaaaut?!?

Första gången jag varit med om att man köar för att bli tilldelad en plats. Säkert genomtänkt eftersom det är en begränsad gräsmatta att campa på här. Efter en timme till var vi inne och fick en ok plats med kvällsskugga. Gott!

Monterade tält en stund. Saknar en grej på ”taklappen”, annars har Håkan visat sig med fräscha saker. Stort tält! Bra där!

Våra grannar hade inte samma framgång. De blandade ihop sina två tälts saker. Ritningarna stämde inte. De gjorde fel. De gjord fel igen. Sen involverade vi oss och gjorde rätt. En timme till så är de säkert i hamn! Vi är nöjda! De blir snart nöjda :)

Öppnar vin och konstaterar att folk är rätt unga. Men, vi trivs!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: