Utan land

Äntligen Oslo!

Sådär. Nu närmar sig livet. Vi ankom hem till Mackan igår och fick en varsin kall öl i näven. Helt stick i stäv mot vad vi planerat.. (Och nu använde jag nog talesättet fel, men men)

Fast, så lealösa som vi var så räckte det inte långt. Gänget satt på balkongen med vin och peppade för Ke§ha-konserten de blivit inbjudna särskilt till (de träffade henne ute på Grunerlökka och fick inbjudan, erbjudande om att hon kunde tatuera dem och var allmänt rätt galen), medan vi gick till affären och köpte grönsaker att göra soppa på. Så när de gick poppade vi popcorn och vek ner oss i soffan. Görgött! Men, misstänker att det inte håller allt för länge..

Så, sen har första dagen i Oslo börjat med att ordna mobilt bredband (hej internet!), koppla in tv-spelet (hej nördpojkvän!) och köpa halstabletter (hej halsont!). Och en promenad! Eller, jag promenerade och kärleken gled på longboarden.

Vi gillar Oslo, och vi gillar Mackan som är så snäll! Får bygga ihop hans nya byrå eller något som tack.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: