Utan land

Rätt in i rötan

Tänkte nog att vi skulle landa i Oslo mjukt på två tassar och smyga fram lite genom tillvaron. Det är inte riktigt min melodi tydligen (även om det hade varit härligt att få påta runt lite) och det är ingen vila eller ro.

Vi har homestylat åt Mackan (byggt garderober, flyttat in saker, bärt till källaren, satt byrån på plats) av tacksamhet. Jag har motionerat. Vi har sökt jobb. Mattias “vann” kan man väl säga. Nästan INNAN vi tryckte på “Send CV” så ringde tjejen upp. Så han har intervju imorgon. Jag har intervju imorgon, och på måndag.

Bäst av allt har vi haft balkonghäng i solen och återigen haft bästa hänget hos Jossis och Andreas. De blivande tu är så fina! De bjöd på mat i det klassiska sällskapsspels-köket och vi bjöd på.. bröllops-input? Haha. Troligt! Men de har så fina saker på gång inför giftemålet så man blir nästan sugen själv. I alla fall i att få projektleda hela kalaset. Inte i att gå och vänta på att folk ska OSA dock. Stolt jag att vi var först! :)

En kommentar

Lämna ett svar

%d