Utan land

Jag jobbar helst mycket, länge och utan betalt

När huvudet går på högvarv och man rusar runt med ständigt ny input och flertalet nya twists på saken blir man lite lätt förvirrad. Saken är jobbsökandet. Shit, det är ett heltidsjobb att ens hålla koll, ordning och minnas vad-som-är-vad. Igår hörde de av sig som jag var på intervju för i… fredags. En evighet sedan! Jag mindes inte vad det gällde i hasten, och väntade med att ta samtalet tills jag kommit hem och kunnat kolla upp.

Det verkar nu som jobb löser sig ganska omgående. Matte fick muntligen klart igår, och börjar (samt skriver kontrakt) på måndag. Igår var en riktigt spännande dag för mig och som det verkar börjar nog jag också jobba på måndag, för att ändå fortsätta i andra processer med uppstart i september.

Gårdagens förvirrings-topp nåddes när en potentiell arbetsgivare frågade om mina lönekrav och jag sa “Som jag nämnde tidigare så går jag helst inte vidare med lön…”.

SKRATT

Skön donna jag var hos så vi konstaterade att jag alltså kommer jobba gratis och ideellt. Bra där!

Nu? Sista intervju på ett plejs.

Sen? Leta bostad! Nu är det dags att kanske flytta “hemifrån”.

2 kommentarer

  • mamming

    Hej. Låter som det snurrar på rejält med det mesta. Känns som det är läge att skicka dit Nathalie när hon kommer hem från jobbet i Dalarna, (mest med tanke på arbete och inte så mycket det övriga livet). Hoppas allt ordnar sig till det bästa. Puss och kram. Love!!

    • beccus

      Ja, dagis och liknande ska hon definitivt söka! Och annat med. Bara att köra på vartenda bemanningsföretag som finns :) Jag hjälper så gärna! Bara vi har egen bostad så finns det ju sängplats till donnan också. Puss

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: