Utan land

Äntligen! Vi har en egen lya. Välkomna!

Eftersom Mattias nu börjat jobba (odugliga jag!) känner vi oss säkra nog att ta en lya. Snälla, snälla sambon Mackan som fått dras med oss hittills ler och ser glad ut oavsett, förutom när han är galet bakis. I detta nu ligger han och snörvlar bredvid i soffan. Det går bra!

Förhoppningsvis får vi flytta in nästa vecka. Senast 1. aug. Och jag längtar efter att påta runt i ett eget hem. Har redan småstartat med att få fatt på en tjej som ger bort en tavla jag vill ha. Succe! Eftersom vi inte ska flytta över något från Sverige så ska det pyntas i hemmet på enklast möjligaste vis.

Och hur charmigt är det inte att vi ska sova i en box? Som jag längtar!

3 kommentarer

  • Maria

    OJ gud va det såg mysigt ut …när ni satt prägel på det kommer det att bli kanon…och lilla jag ska bli granne med din broder tuck .
    Ha det bra många kramar från kusin vitamin <3

  • Mattias

    Pappa du sover i bilen! Å Maria de är bra å samla hela släkten i ett å samma hus! stor fika i källarn då!

Lämna ett svar

%d