Utan land

Mitt liv kretsar runt en brevlåda

Jag cirkulerar runt brevlådan som om den vore en två-åring nära ett avgrundshål. Eller som jag tänker mig att en överbeskyddande förälder agerar. Tur att det inte är långt mellan parken, lägenheten och brevlådan. Och en bra sak är väl att de fyra våningarna utan hiss ger lite motion när man löper emellan stationerna.

Än har inte postis varit här. Jag hoppas, hoppas, hoppas våra nycklar till lägenheten kommer idag. De ska vara postade i tisdags, från Stavanger, och SÅ långt är det inte hit.

Konstigt hur klen man blivit också. Jag känner av två glas vin och en öl från igår. Eller så är det iskaffen jag drack. Koffein har ju gett mig fågelpick i hjärtat förut. Skyller på kaffet, vinet är det väl inget fel på.

Två andra noterbara saker är att jag nog kommer sakna att vara husmor här. Igår kom en vän till Johan från Emmaboda hit (dum helg att åka när det är festival!) och Marcus skulle möta han. När tre killar som dessa koordinerar blir det bara tok! Stackars Pierre.

Det var en noterbar sak, vart tog den andra vägen?

Jo! Jag sover så mycket djupare när jag börjat träna igen. Är det så för alla? Vaknar inte av att en full Mackan kommer hem på nätterna och somnar gärna om på mornarna. Gott!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: