Utan land

Jag är fortfarande sämt i världen på att vänta på saker – men ibland händer det!!

Vi har fortfarande inte fått lägenhetsnyckeln. Jag väntar fortfarande på beskjed om jobb (två nu till och med).

Haha, börjar i alla fall få tillbaka svorskan. Beskjed.. J:t kommer som ett brev på posten.

Eller, JUST NEJ! Brev på posten kommer ju aldrig. Bah!

Fast, heeela helgen har jag tänkt på annat. Så galen helg som vi haft nu var länge sedan. En klassiker. Jenn och Niko är tillbaka i stan, och i kölvattnet av det drog vi till med en riktig sol&vin-helg. För att ens komma i närheten av galenskaperna som frodats måste vi nog presentera en del bilder (till någras förtret..).

Och, just i skrivande stund har jag fått jobb!
JIHO!
Börjar imorgon!
JIHO!
Ska vi ha tävling i utropstecken?
JIHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och, numera är Mattas min bitch! Moahaha.

Lämna ett svar

%d