Utan land

Den om när morfar lär känna en iPhone

Finaste bergstrollet och jag hade hela söndagseftermiddagen på egen hand. Tittade på hockey, förskräcktes över amerikansk fotboll (ingen kan utbrista “OjOJ OOJ” som morfar), åt, spelade kort (eller morfar spelade och jag funderade på om han inte fuskade en del) och lekte med iFånen.

Ville egentligen pröva om vi kunde spela något spel tillsammans på telefonen. Synd att den är lite liten skärmen, och att jag inte kan förklara hur den fungerar. Visade han lite olika pussel-spel och han testade, men gillade inte tanken på att han “usch nu får jag elektricitet i fingret!!”. Och hur ska jag, som inte anar hur det funkar, kunna förklara att det är ofarligt? Och är det ens det?

Gott skratt i alla fall när jag visade em smartphones alla talanger. Kamera, telefon, kompass osv. Morfars respons var att en sådan talangfull mackapär måste vara riktigt dyr.

Dagens kommentar var att alla i Norge som är arbetslösa är latmaskar. Kan ligga något i det..

20110830-082505.jpg
Skeptisk morfar :)

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: