Utan land

Fredagskooooos (utan Kims)

Min första, första fredag när jag känner mig helt tillfreds med att steppa ned. Är inte rastlös, inte i behov av något spektakulärt. Jag vill ha fotboll på tv:n och tacos på mitt fat. Hur svårt är det att fixa?

I tillägg har dagen varit bra! Flera saker som liksom glatt mig i vardagen, utan att vara något exceptionellt egentligen. Och det är ju de små sakerna, som inte är småsaker. Skillnaden vet supermads! :)

– Fick sms från kärleken om att han hade en present till mig. Och han säger att han inte är romantisk. Slår mig nu att det är ju hans omtanke och uppmuntran som är romantik, och så är ju han jämt. Förutom när han kräver uppmärksamhet för egen skull.. Haha. Vad jag fick? En armficka till iPhonen så jag kan ha den med på löpturen, och inte bara nanon. Som jag har önskat en sån, men ändå inte köpt för det är onödigt, typ.

– Första kommentaren från en av kollegorna var “Men så fin du var idag!”. Och då sket jag i att duscha och var inte alls så eftertänksam som igår.

– Jobbet känns sååå bra även i övrigt. Jag hänger med, gör rätt och lär mig. Och då började vi rätt in i månadsuppgöret.

– På promenaden igår visade Jenn njöt väg till Sköyen. Så härligt att byta ut den vältrafikerade Ring 2:an mot frognerparken och en stig efter ån. Lite miljöombyte för min promenad! :)

– Dagens löprunda gick suuper. Flåset kommer långsamt, knäna orkar lite mer och jag blir övertänd. Efter bröllopet ska jag nog re-lansera hurtiga mig. Kanske. Först får vi se vad helgen gör med mig..

Nu? Lösgodis, tacos och landskamp! Jiho!

Imorn? Båtmässa och sista trippelparhänget “på riktigt” i Oslo. Buhuhu. Men också WIIE!

20110902-192655.jpg

20110902-192700.jpg

20110902-192706.jpg

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: