Utan land

Jag och RunKeeper börjar bli bättre vänner

Igår glömde jag aktivera RunKeeper på löpturen. Klockade dock varven (13, 17 respektive 14 min). Problemet var ju då bara att jag inte vet hur långt varje varv var (märker också att jag inte gjort mig av med att byta tempus i samma mening, som den fina Ulla Bergman icke bokstavligt försökte banka i mig). Går bort till Frognerparken och tar samma varv där tre gånger.

Idag vaknade vi tidigt och jag fick ryck och ville mäta varvet. Sagt och gjort! Fast det regnade har jag nu (innan kl 9) ätit frukost, gått fram och tillbaka till parken och gjort ett varv.

Resultatet blev 2,7 km/varv. Längre än bad jag trodde! Glad tjej! Så fast jag tycker att det har gått ok så har det ändå varit lite bättre än vad jag trodde. Jag typ småjoggar och sen går jag i uppförs- och nedförsbackarna.

Så igår sprang jag 8,1 km på 44 min och då gick jag ganska mycket i mitten. Jag har inte så långt mot målet ändå!

Ska fortsätta löpa ute nu under hösten. Då måste jag ordna långärmat. Börjar bli kallt, och idag när det regnade blev det lite väl wet t-shirt.

Dagens mätvarv:

20110903-090851.jpg

Och gårdagens längta moment var mailet från våra första dykinstruktörer. De skickade grattis-mail på födelsedagen och jag tog mig för att skicka all min uppskattning till dem igår. Vi vill ha det som dom när vi blir gamla! Driva en dykshop i Karibien. Ååååå.

20110903-091056.jpg

Ps. När jag når mitt mål ska jag fira med att tatuera happy bubbles på benet. Ett ben i citylife, det andra ska bli mitt paradisben.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: