Utan land

Njutbart nöje i det lilla

Igår var vi helt döda. Idag har vi varit sjukt irriterade. Inte på varandra, men på fel information om tv-kanalerna (inte fan har vi rätt CL-matcher på tv:n fast vi betalar sjutusenmiljarder) och på skitdatorn som kan leva i en trillesekund på sitt batteri.

Hösten är häääär. Regn, regn, regn. Men vi smider planer för att hålla sugen uppe. Blir spännande att se hur livet ser ut snart, men jag vill att vi ska veta nununu.

Idag lagade vi första “riktiga” målet mat i lägenheten tillsammans. Bra jobbat! Ett klassiskt lass. Varsin dubbel portion och tre matlådor av mammas special. Det blev mattes portion på bilden då jag år ur en djup för att få mest möjliga sås.

Nu? Gräddkoma!

20110913-203241.jpg

20110913-203246.jpg

20110913-203251.jpg

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: