Utan land

En fika på en bakgård och en förvirrad tjej som säger hej

Hej, jag är en förvirrad tjej som säger Hej.

Det har typ varit jag idag. Tankspridd händer det ju att jag är, men så bakom flötet som jag agerat idag tar nog priset.

Har bränt bort mina fingeravtryck i vänsterhanden på en tekopp på jobbet (en snygg regionsdirektör från England skulle hälsas på och det blev tok) och varit som en vilsen hundvalp rent allmänt.

Har inte känt något sug efter hund så sa nej till en hundpassning. Tänkte ta promenad så sa också nej till fika, men ångrade mig. Gud, som jag har ångrat och ändrat mig idag! Och igår.. Det är lite i pipen, men jag vill bara att jag ska lugna ner mig. Bromsa in, trivas i stunden.

Det hjälpte brainstorming med Jennsan till med. Vi promenerade genom parken, letade mysigt fikabord ute i solen och fann en bakgård. Jag vill inte att ni ska flytta, men jag vill att du följer en dröm!

Nu säger en förvirrad tjej hej då och go natt!

20110914-194637.jpg

20110914-194644.jpg

20110914-194649.jpg

Plockar fram kvällsmaten också. Mmmm

20110914-194654.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: