Utan land

Take a smile!

Jag älskar, älskar, älskar långsamma morgonar. Alltså ofta helgmornar där man vaknar ganska tidigt (idag tjugo i åtta) och är pigg. Ligger kvar i sängen en stund, myyyser, läser tidningen i soffan med en kopp te och blir hungrig efter en stund. Då äter man en macka liggandes och spelar Wordfeud (random board är det nya bästa!).

Sedan blir det guldkant av att kärleken också blir lite rastlös samtidigt. Minns inte senast HAN kläcker att vi kanske skulle promenera en sväng.

Han satte på sig så många mönster han bara kunde så gick vi runt Frogner och spanade på fyllesvin på Coca Cola jakt. Så nöjd med att inte ha röda ögon eller ånghäst idag! Vi struttade runt och kände plötsligt röklukt och hamnade mitt i en utryckning. En vindsvåning som tömdes pga brand. Jag tror det var en Grandiosa!

Så nu är vi hemma klockan halv tolv och tittar på hockey från igår. Ska laga mat, lyssna på radio, läsa och spela spel idag. Och kolla på supermycket fotboll!

Gottiga söndag!

20110918-114044.jpg

20110918-114049.jpg

20110918-114054.jpg

20110918-114058.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: