Utan land

Lyckan över att ha bunkrat

Skönaste känslan i världen (kopplad till hemmet, får jag nog inskränka med) är nog när skafferiet knappt går att stänga, kylen båågnar av alla mejeriprodukter och frysen har så mycket överraskningar att man kan förväxla den med en trollerilåda.

Att ha handlat så att det finns förnödenheter för att överleva en hel vinter, då mår jag så gott! Idag har till och med fruktskålen fått fyllnad och jag unnade mig mjölk. Får se om magen går banans, men annars får jag hålla mig till paprika-björnarna eller isglassen.

Efter promenad, städning och halvdans till P3 är jag så klar för helg! Väntar på att kärleken ska komma från jobbet så ska vi umgåååås. Inte setts på hela veckan så det blir omväxling.

Svensson-fredag börjar bli tradition. Bra! Kanske jag lugnar ner mig. Lite. Med livet alltså. För vi måste stanna ett tag. Det går inte att göra allt på en gång.

Så när vi lärt oss segla, har en båt och börjar bli medelålders, då ska det bli åka av!

Och tänk tillfredsställelsen över att bunkra med mat för att korsa atlanten..

20110923-201257.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: