Utan land

Veckan när veckans ord på jobbet blev brunsprut och vinden vände

Hallå! Jag är typ i mål med att vara tillfreds. Typ! Jag ska inte byta något jobb. Jag har det ju superbra! Bra folk, bra lön, bra chef och bra uppgifter. De vet ju om mina ambitioner, och det tar ju lite mer än en månad att mötas på sådana punkter.

Jag ska inte heller flytta, byta stad, ändra hårfärg, skaffa hund eller något annat tok. Allt behöver inte vara rörelse alltid. Jag är okej med det, bara jag har det bra NU.

Den här känslan kom över mig nu i veckan och eskalerade idag. Jag har satt in ny p-stav (läkarens fråga om när jag ska laga barn egentligen möttes med skratt) och haft en kul dag på jobbet. Släppte lite på privatpersonen mig efter fikat idag. Började skämta om sprut och om en av kollegorna fick på sig.. Slutade med att chokladen från tårtan som hamnat på bänken var.. Äsch, brunsprut blev det helt enkelt. Bra jobbat! Kommer få dras med bajsskämt ett tag nu.

Men hellre vara “tömma ett helt café”-Reba än “iiii, hjälp.. en spiiiindel”-livrädd tjej. Fast kanske vore något därimellan ok.

20110928-172002.jpg

20110928-172007.jpg

20110928-172012.jpg

Veckans matbedrifter ser ni ovan. Mattias har överraskat två dagar i rad. Igår med att ha lagat finmiddag (thaigryta) och idag med en present. Presenten var en ny deo, som jag också köpt mig en egen idag. Så nu har jag två! En ordentlig och en billig. Snåla jag. Men nu slipper jag dofta tallbarr iaf.

Återkommer om en dimmig lördagsfest och kanske, kanske en snigel..

Just ja! Min insats var mangopajen. Hur vuxet är inte det att kunna slänger ihop en paj på lite saker man har hemma?

Inte lika vuxet att göra det för att försvara de avsevärda mängder vaniljsås man är sugen på..

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: