Utan land

Den digitala världen tar mig med storm

iCloud, iMessage (jag älskar, älskar, älskar dig!), synk hit&dit och utan sladdar. Tänk. Vart är vi om fem år? Vad kommer finnas som vi inte vet att vi inte kan leva utan?

iPhonen har verkligen förändrat hur jag beter mig. Hur jag rör mig. Hur jag planerar. Jag tänker mindre själv. Behöver inte komma ihåg så mycket. Någon sa på radion att våra hjärnor krymper och minnet blir sämre. Eftersom det är en slags bakvänd evolution kanske vi försvinner av oss själva om ett tag. Eller utvecklar vi en massa andra egenskaper som ändå tar oss framåt?

Snart kanske föräldralediga personer kopplar upp ungen mot iCry och barnet tröstas. Kan man ha Siri som barnvakt?

Jag och Poppo spekulerar:

20111020-201130.jpg

20111020-201135.jpg

Och Klas krossar mig på Wordfeud. Måste återställa ordningen..

20111020-201213.jpg

Jo! Lite ordning idag. Fick både träna och fika med Jenn. Likey!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: