Utan land

Plötsligt kändes det som vi bodde i en småstad för en stund

Gutten vek precis in till oss. Han var ute och sprang, blev kissnödig och kom in och lånade toaletten. Söt! Så tänker jag att det är i ett litet samhälle. Man tittar in i förbifarten och säger hej. Gillar’t!

Gillar inte att Klas äger mig i WF fortfarande. Tok! Älskar att jag fick en helt fantastisk lördagförmiddag. Att vakna lite efter sju, mysa runt, se lite på webb-TV, äta långsam frukost, strosa ut på stan och sen få håret klippt. Fantastiskt!

Hittade en jacka jag ville ha. Såg den i ett fönster på en rätt (vad jag trodde) dassig butik med “Öpphörssalg” skyltat stort. Gick in? Hälsade på överklasstanten bakom disken och kollade prislappen. 14200. Fjortontusentvåhundra. Och rea då såklart. 20% på det. Som hittat. Köpte en för 300 på h&m istället (halva priset, tjänade på det minsann).

Har tänkt klippa mig sedan vi kom hem från resan också. Men inte kommit till skott. Det är dyrt, lite omständigt osv osv. Sen kom jag på att Elin ju klipper! Så skönt att ha en bekant som tar sig av ruffset. Och vilken huvudmassage sen.. Åååå! Rekommenderas!

Och att jag var så pigg idag beror på att vi hade datenight igår. Bio, popcorn, fika och mys. Fint! Tintin&jag! Älskar verkligen lekfullheten och överraskningsmomenten i animerade filmer.

20111105-152303.jpg

20111105-152308.jpg

20111105-152314.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: