Utan land

Tantklubb!

Mattias är på G.R.I.S i Bergslagen så då tar jag också en tantklubbshelg. Woop woop. Ska bli superkul, även om jag är så trött att jag ser i kors. Så går det när man är ute och ränner halva nätterna!

Flogging igår var super. Vilket band det är! En blyg tjej som ser ut som att vara med i Nightwish eller någon vampyrserie på fiol. Hennes rundlagda, medelålders man i kostym sjunger och spelar gitarr. En man som ser ut som Pölsa håller basen och en man med dragspel står bredvid. Mattias favvo är mysfarbrorn bakom trummorna och min är My Chemical Romance look-a-like:en som spelar banjo. Så många plektrum som han slängde omkring sig.. Ingen som ville ha kan ha gått hem utan. Gött också med ett event där det inte är kö till tjejtoan för en gångs skull.

Alltså vaknade jag med bara fem timmars sömn i mig imorse. Döden. Dock måste jag erkänna att det som orsakar mest smärta är träningsvärken. Dag TRE! Snacka om att det tagit.. Eller att jag är ovan.

YouTube:a TRX så får ni se vad som orsakat att jag har ont i rövva när jag sitter, ont i armen när jag bär en tekopp och spänningar i sidan när jag vrider mig efter en pärm i hyllan.

Nu? Försöka ordna ihop lite kycklingfajitas till brudarna. Socialt expriment! Många som aldrig träffat varandra i samma källare samtidigt. Kul!

20111111-184146.jpg
Nu lät det som det skulle komma sjutusen galna damer hem till mig. Inte riktigt där, men ändock fyra tappra kvinnfolk!

En kommentar

Lämna ett svar

%d