Det mest obehagliga med Wordfeud

Det absolut obehagligaste med Wordfeud (förutom att Klas fortfarande spelar skjortan av mig) är folk man inte känner som ska chatta. Jag kan ta de som håller på med tillrop om spelet (”Snyggt!”,”Nu kom jag ikapp lite” osv), men i övrigt: Låt mig va!

Det värsta är att jag tycker det känns så otrevligt att ignorera så eventuella försök försöker jag dra bort genom att svara ”fel”. Inte alltid det fungerar..

Så, tystnaden som uppstår när folk raggar på Wordfued-chatten borde vara välkänd. Kom tillbaka när ett par funnit varandra genom denna. Då ska jag hylla det! Men det förtar inte obehagligheten i det..

20111113-092823.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.