Utan land

Norge kan behöva en dietist eller två

Idag på träningen var jag duktig och varvade ner samt strechade (liite). Bredvid stod det två brudar och körde på varsin TRX och var jävligt fitta. Sådär så de hade fina konturer på armarna och snärtiga stjärtar. Men gissa vad den ena tjejen hade som sportdryck?

En klassisk Coca Cola! Tog en smygbild:

20111114-181640.jpg

Så att jag haft en egen dietist här hela helgen har gjort mig lite mer medveten (även om jag visste att cola inte är det bästa att dricka). Jag har fått en egen matguidning i affären och lärt mig att vad som är okej bröd, bättre smör och andra mejeriprodukter. Kul!

Så rev vi av en middag med massa vin på fredagen. Fina fina tjejer! Tillslut höll min gäst på att somna sittande (inte av vinet iofs) så lockade ut tjejerna som tog betet :)

Lördagen var sightseeing till döds och golunch på tullins. Plötsligt ploppade Jocks upp som en Super Mario svamp (två gånger! En gång på söndagen också) och jag blev glad. På kvällningen bangade vi allt och hyrde en film och pratade resa. Filmen handlade om rymligar från de ryska gulagsen på Sibirien och de vandrade via Bajkalsjön och Gobi-öknen till Tibet. Snacka om att de filmiska landskapen fick en att vilja åka NU. Även om Bulgarien spelade Sibirien och Marocko spelade Mongoliet.

Efter söndagsmarknad och promenad över kebabgatan fick jag värk i restarmen som bara den.. Spenderade kvällen med mina födelsedagspresenter (Lonely Planet guiderna). Och i min nya favviströja! Mattias piratis. Varför har jag aldrig snott den innan?

20111114-183658.jpg

20111114-183703.jpg

20111114-183710.jpg

Ps. Jag kom till ett delmål idag! 9 km på 1 h. Bra! Och 5 km på 31 minuter. Den får jag putsa lite på så är ju ett till delmål klart. Bra!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: