Utan land

Alla sa vi skulle dö, eller: nu är en dröm förankrad

Jag har köpt en bok om att segla tills världen tog slut. Detta är det första praktiska, faktiska göromålet mot något som kan bli vårt största äventyr. Mattias är startklar och skulle kunna köpa båt imorgon. Jag är inte helt där. Men jag är startklar.. Det bekräftades om inte annat då jag typ fick tårar i ögonen i slutet av förordet. Förordet!

Nu är det på riktigt. En dag ska vi sätta segel mot horisonten!

Steg 1: lära sig segla
Steg 2: skaffa båt
Steg 3: då är det väl bare å åk?

Ska vi sätta ett 5-10 års perspektiv på detta? Rimligt. Spännande! Jag har aldrig haft ett 10-års perspektiv förut. Jag är glad och jag vet vad jag ska göra nästa vecka. Så hör här: jag är tillfreds med vardagen, beslutet att stanna i Oslo, nya jobbet (har ju iofs inte börjat än) och det som kryddar tillvaron är just drömmarna.

20111119-101525.jpg

20111119-101533.jpg

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: