Utan land

Reality strikes…

Idag har vi sagt upp vår lägenhet. Vi ska lämna källaren. Vi vet inte vart, men flytta ska vi. Inser att gamla lägenheten var ett lyckosamt, fantastiskt hem och hoppas vi får upp trivseln massa. Sista februari är dagsböter utflytt, så får vi se vart vi hamnar.

För mig känns det skönt. Superskönt! Jag behöver lite höjd, mer ljus och sjukt mycket mer plats. Inte nödvändigtvis golvyta, men definitivt förvaring.

Tänk, så har jag bara fyra arbetsdagar kvar på jobbet också. Om en vecka börjar det nya äventyret.

Och julen har tydligen redan börjat. Full julmarknad nere på stan. Och jag fick Mex-mat med tjejerna. Sen fick jag nog. Sjukt trött och osocial när det far så mycket runt om dagarna. Så jag drack upp mitt glas mineralvatten (som kostade sjuka 48 spänn för 33 cl, hoppas det var lyckoberikat!) och tackade för mig.

Så när klockan nu slår halv tio och lägenheten är lite städad och jag väldigt slut tror jag att det blir att vika in labbarna..

20111124-212326.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: