Utan land

Den här dagen, ett liv

Sista dagen på jobbet gjord. Fick alldeles för mycket uppmärksamhet och tack för att bara ha vart där i tre månader. Skönt att veta dock att ens arbete varit uppskattat. De söta danskarna som jag jobbat en del med men träffat aldrig eller sällan har också mailat och önskat held i framtiden. Fina! Synd att man alltid får allt sådant här när man ska sluta.

Detta betyder att det är första dagen på nya jobbet imorn! Tjoho!

Imorse lyckades jag armbåga till mig biljetter till Bruce Springsteen också. Snacka om att ha en glad lillasyster! Den glädjen! Perfekt julklapp. Och andra syster har kapat hem ett jobb. SÅ duktig!!

Sen avslutade jag dagen på löpbandet. Utan krav. Även om jag vart på gymmet måndag och tisdag så har det varit motvilligt, motigt och astråkigt. Dagens bedrift överraskade därför, mycket.

Gjorde två delmål! Klarade 5 km på 29.30 och sedan milen på 1 h och 5 min. Inte illa!! Ska tilläggas att jag värmde upp i början och under sista halvtimmen fick vilotid på kanten i 30 sek var 7:e minut. Men ÄNDÅ!!

Lite deppigt att när målet hägrar kommer förmodligen arbetet att sabba en del i och med ökat ansvar = ökad arbetstid. Ska verkligen försöka fortsätta, men kommer förlåta mig själv en viss förskjutning av resultat.

Och om två dagar är det Stockholm!! Woop Woop!

20111130-191050.jpg

20111130-191057.jpg

20111130-191101.jpg

Lämna ett svar

%d