Utan land

Min kåta, fru och barn

Vad sägs om att vara lite kåt, glad och tacksam? Även om jag skrattat en del i veckan, haft det bra och kommit lite in i träningen efter stockholms-dekadensen får detta ändå gå till historien som en klassisk skitvecka. Så. Jävla. Trist.

Allt kulminerade i fredags (officiellt till veckan så kanske tar det då) och önskade jag en utmaning när jag bytte jobb så.. Ja, det fick jag!

Julbordet var toppen, lördagen superhärlig med täleken i soffan och idag har vi haft en klassisk söndag. Roat oss med julmarknad (som var typ en kåta med renskinn och en älgkorv), promenad, rosiga kinder och bakning. Skulle göra en saffranscheescake med pepparkaksbotten till niko&jenn. Det blev pannkaka av allt. Sött, ätbart och jävligt äggigt (ja, lite som en söt omelett). Gott. Verkligen.

Bitter? Nej då. Int’ ja’ int’. Fy fan.

Så, även om jag har det bra har jag utrymme för klagan nu. Sådetså! Biter ihop, kommer igen och längtar till våren.

Till råga på det ska jag längta efter kärleken. Att han går till jobbet runt 19 en söndag förtar halva nöjet med en helg (och med att ha en sambo). Hade ju varit härligt att sova tillsammans lite oftare. Men två av sju nätter, får vara glad för det lilla!

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: