Utan land

Jag säger det igen, lördag förmiddag är verkligen min favorittid på veckan

Nu är klockan strax efter 12. Då är ju förmiddagen slut (fast vi inte ätit lunch än). Kom hem först halv åtta igår. Hade gammal lunchpizza med mig hem från jobbet till middag. Åt kall pizza och kollade på På Spåret med Niko, Jenn och lillasyster Simone. Så trött! Men så nöjd! Fick i mig en öl och ett glas vin, sen var jag mätt, trött och nöjd.

Höll mig vaken ända till halv ett. Det är så härligt att umgås med kärleken! Den vaknade jag, kollade tyst på klockan och då meddelar han att klockan är kvart över sju. Och vi är vakna, klara för en dag. Myser oss låångsamt upp till långfrukost. Läser tidning, kollar serie, läser bok och skrattar. Innan vi ska ge oss ut på byn vill Mattias sova en timme eller två, så jag går på träning. Duktig tjej! Men med mina nya skor så går det så bra! Som att vara utan skor nästan. Dom och jag kommer bra överens.

Så när jag kom hem smööööög jag in med matkassen, smusslade med nycklar och sköt igen dörren tyyyyst. Efter typ 10 min vrålar han: HAHA LURAD!!!

Vilket prank.. Verkligen!

20111217-120813.jpg

20111217-120817.jpg

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: