Spontanious!!

Alltså, igår missade jag träning till förmån för öl. Eller. Prioriterade helt enkelt. Riktigt hak (bevisas väl iaf på lappen på toan) men ack så fint att bounda både med nya kollegorna och farbröderna vid bordet bredvid. Ett så brunt ställe att alla kände alla. Fint!

20111220-192907.jpg

20111220-192944.jpg

Och medan jag roade mig med öl fick jag ett sms (”kolla inpaden och det finns mat i kylen, puss puss). När jag kommer hem ligger Rikard och sover på soffan, och på ipaden är det flyg, hotell och spelschema till premier league öppnat. Åka till London??

OKEJ!!!
Nu har vi bokat.. Fem dagar i London över jul. Inte fel. Åker på fredag. Det är inte imorn eller dagen efter det men nästa dag.

Spontant.

Skitkul! Woop wooop!

Så har jag öppnat min första julklapp. Den på jobbet. Precis som att man ska hålla sig.. Äsch då!

20111222-211803.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.