Utan land

Let’s rediscover why we first became friends

Hemma igen. Hemma där allt är mer eller mindre smutsigt (golvet, kläderna, spisen, sängen..) och saknar omvårdnad. Slängde i en tvättmaskin direkt, men sitter och tvivlar på om jag orkar hänga det. Det är så härligt att vara på resa, men det är alltid så jävla trist att komma hem. Att norskarna skyltar med att man äntligen är hemma till brunost på Gardemoen hjälper inte. Jag vill åka igen!

Vi har ätit supergod mat (indiska var helt fantastiskt gott och dyrt), förälskat oss i lokala ales och slitit sönder apostlahästarna. Ack så fint! Där kan jag bo. Och eftersom hotellrummet var så litet har vi tränat oss inför livet på en segelbåt. Bra!

Nu? Packa upp väskan, för att packa den imorgon igen. Då mot Dalarna. Men känns så konstigt att dra upp och sen vända direkt. Men tolvslaget på Solsidan blir värt resan!

Sista parken vi upptäckte i London, regents park. Och dit strålade vi med att hoppa på en lokalbuss från Arsenal via Camden och promenera en liten bit. Då kände jag mig allt annat än turist! Duktiga.

Kommer sakna att bli kallad Madame och love, samt att skrocka ”cheers!” i tid och otid.

Tillbaka till tvätten, jobbet och vardagen. Hej!

20111227-202858.jpg

20111227-202916.jpg
Världens dyraste lilla el-bil? En Hummer..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: