Utan land

Hur kan folk vara så jävla hela och rena?

Jag stryker inte mina kläder. Jag har alldeles för lite garderobsplats så allt ligger och knör i en hög. Jag stoppar inte mina skor i kartonger och jag använder verkligen inte ordentliga galgar (om ens en).

Jag har ofta smuts på dojjorna. Skrynkliga kläder. Sköna kläder (inte minst!). Bekväma, platta skor som inte klickar mot gatan.

Nu är det väl inte SÅ illa, men jag måste helt enkelt anstränga mig lite om jag ska se helt representabel ut. Och det oooorkar jag sällan.

Just därför blir jag så imponerad över att vissa man ser på stan ser helt polerade ut. Inte ett fel. Alla rätt och ordentliga pressveck. Hur ser deras prioriteringar ut jämfört med mina? Det är ju sjukt orättvist om de tar lika lång tid som mig på morgonen.

Nu håller jag på med de små sakerna som jag tycker ger mest. Färgade ögonbryn och en toning i håret. Färdig!

Lite nagellack på det här så kan vi ju korka upp och välkomna det nya året sen! Färgas det som färgas kan!

Tänkte på en årskrönika, men har inte mage att titta på resebilder.. Men, kan som de flesta andra konstatera att 2011 var ett sjukt händelserikt år.

Imorgon blir det roadtrip med sjökapten (så ovant att han inte bor här längre, sjukt tomt på kvällarna när Mattias gått till jobbet), fikapaus i Karlstad och sovdags i Smedjebacken. Wiie

20111229-193710.jpg

20111229-193715.jpg

20111229-193724.jpg

Lämna ett svar

%d