Utan land

Söndag är måndag är tröttdag

Eftersom halva dagen igår spenderades i bilen fick vi aldrig riktigt söndag. Jag tar igen det idag, efter jobbet då. Handlade mat för 2500:- igår på hemvägen, så snacka om att det finns att äta. Lyxar med årets första julmat. Förra året fick vi skinkmacka med senap och rödbetssallad till lördagsfrukost hos pappa Håkan (i lördags alltså) och jag blev övertänd. Har köpt med mig rödbetssallad, prinskorv, köttbullar och julskinka. Perfekt start på januari. Folk ulkade nästan på jobbet när jag förtjust skröt över min julmatsmiddag.

Hur trött jag än är fortfarande så var det en kort men intensiv och fantastisk helg. Familj, vänner och partaj till kl 05. Skönt att Mattias familj bor så nära varandra (alla i typ samma hyreshus, praktiskt!) och så härligt att få bo över i Graaf-Sundells palats. Det var middagsdukat i gillestugan och dansgolv i köket. Dansade och studsade så mycket att jag fortfarande har vääärldens träningsvärk i vaderna.

Nu roar jag mig med #beskrivdittsexlivmedenfilmtitel som trendar på Twitter. Så ringer kärleken (som jobbar eftermiddag) och säger att han kommer hem om två timmar. Sova tillsammans!! Inge mera nattjobbande på ett tag. Fiint.

Nu? Ska bara tvinga i mig sista julskinksskivan, massera magen och hoppas att jag har plats för ett chips. Heja mig!

20120102-185455.jpg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: