Utan land

Dry fit – My ass

Okej, det är revision, årsbokslut och lön samtidigt. Rebecca har lite att tänka på. Men, är så sjukt glad för att detta år inte är “mitt”. Halleluja! Och sjukt spännande.

Ändå är jag duktig och går på träning efter jobbet. Det betyder att jag går tidigt och kommer hem sent, genomblöt av svett och dynghungrig (äter ändå innan träningen också). Fast att jag köpt Dry fit grejor från Nike är jag plaskig efter en timme på löpbandet. Varför kan inte alla svettas som jag för?? Men idag fick jag lite valuta. 5 km på 30 min och 9 km på en timme. Där ska min bas vara har jag tänkt. Så kan man peaka ibland.

Vet inte om jag ska pressa mig på långdistansarn eller på 3 km typ ASsnabbt? Hade ju varit fränt att springa på typ level 15 hela vägen! Troligt..

En kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: