Utan land

Vi ses på andra sidan händelserna i livet

Idag prioriterade jag också bort träning. Lite opepp i allmänhet, men speciellt kul i synnerhet. Nog för att jag är rätt less på att jobba röven av mig på jobbet, men nu får det tusan i mig lugna ner sig lite snart. Siktar på att mars blir en bra månad!

Vi fick present på jobbet som underlättade. Kul att vara chef och få avslöja att man jag bjucka på en helg i Barcelona för alla. Firman fyller 10 år i Sverige, men vi i Norge får haka på firandet. Bra! Firar in våren med katalansk öl och sol i maj. Gott!

Men det speciella i synnerhet var att få träffa en gammal vän. Löst prat på Fejjan, uppdatering av telefonnummer och en del omplanterande så fick jag promenera i kylan och äta indiskt i värmen med Tosan. Var tom pirrig innan, men ändå så härligt att man kan mötas på andra sidan av tiden.

Det kan gå ett liv, men vi är fortfarande här.

En kommentar

  • mamming

    Underbara Barcelona i maj. Kan inte bli bättre. Myyys. Själv är jag sjukt nöjd med att jag vann en kryssning för två med Viking Line nu på lördag. Puss och kram. Älskar dig!! Krama Tias <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: